Gjør en tilstandsrapport for raskt å se om bilen din er i god stand

dekkservice

En av de enkleste og beste måtene å kontrollere at bilen din er i god stand, er å gjøre en tilstandsrapport. Tilstandsrapport utføres av Vianors verksteder og er en utmerket måte å raskt finne ut om bilen din trenger noen service. Det fine med en tilstandstest er at Vianors eksperter vil gå gjennom bilens kritiske deler og fortelle deg om det er noe som trenger service. Du vil vite etterpå om du trenger å bytte ut eller reparere noen av nøkkeldelene.

De går gjennom og sjekker dekk, støtdempere og bremser. De vil også sjekke de forskjellige viktige væskene for å sikre at du ikke trenger å fylle på eller at de må byttes ut. Det beste er at når du har gjort en tilstandsrapport, vet du om bilen er i god stand eller om du trenger å reparere noe. Hvis noe må løses, kan du gjøre en avtale og få det til. Du vet etterpå om bilen har behov for dekkservice, oljeskift eller bremseservice.

Hvis bilen din går uten problemer, vet du at bilen din er i god form og at det ikke er noen små problemer igjen som kan vokse til større og dyrere problemer. Å finne problemer på et tidlig tidspunkt er alltid gunstig og kan spare kostnader og problemer i fremtiden.

I tillegg til tilstandsrapport og bilservice, bør du alltid vedlikeholde dekkene slik at du sørger for at dekktrykket er ok og at mønsterdybden på mønsteret er over anbefalt dybde på 4 mm. Hvis du er under, er det på tide å kjøpe et nytt sett med dekk, slik at du kan fortsette å kjøre trygt. Lavt dekktrykk fører til økt drivstofforbruk og dekk. Så sørg for at du sjekker det regelmessig.

For mer informasjon om tilstandsrapport, besøk: https://vianor.no/

View more presentations on SharePresentation
Scroll to Top